Tel:  (+31)020-2442531 (informatielijn)

Inschrijven

Zoekt u een huurwoning? Bij ons zult u slagen!
Zoekt u met spoed een huurwoning of bent u al tijden op zoek naar een huurwoning? Als u zich inschrijft bij Rentfinder is dat snel verleden tijd! Met ons uitgebreide aanbod vindt u waarschijnlijk direct wat u zoekt. U hebt grote kans om een woonruimte te vinden die helemaal aansluit bij uw specifieke woonwensen. Schrijf u daarom snel in!

Inschrijven voor een huurwoning bij Rentfinder
Wilt u snel een huurwoning vinden? Schrijf u dan in als woningzoekende via onderstaand inschrijfformulier en maak al uw specifieke woonwensen kenbaar. U betaalt voor uw inschrijving een éénmalig bedrag van € 24,95. Daarmee bent u een jaar lang ingeschreven en heeft u altijd toegang tot het laatste aanbod van huurwoningen. De ruime keuze in het up-to-date huurwoningen aanbod zal het u gemakkelijk maken een woning te vinden die helemaal bij u past.

Na een half jaar geen huurwoning gevonden? Dan krijgt u uw geld terug!
Wij verwachten dat u binnen aanzienlijke tijd een nieuwe huurwoning zult vinden in ons aanbod en zijn er van overtuigd dat dat binnen een half jaar zeker gelukt is. Lukt het u onverhoopt toch niet binnen zes maanden een huurwoning te vinden die volledig bij u past en voldoet u aan de voorwaarden? Dan krijgt u uw geld terug.

*De voorwaarden voor onze ''Geld terug garantie'' is als volgt:
- U staat 6 maanden ingeschreven op Rentfinder
- U reageert op minimaal 2 woningen per maand
- Uw profiel is geheel ingevuld

 

Persoonlijke gegevens
Woning delen
Werk in inkomen
Woning
Online betalen via mollie
Overig