Tel:  (+31)020-2442531 (informatielijn)

Vastgoed nieuws

Abonneren op feed Vastgoed nieuws
Bijgewerkt: 2 min 44 sec geleden

Wonen aan den Ham bereikt hoogste punt in Bergen op Zoom

12 uur 45 min geleden
Pannebier in Bergen op Zoom! Het nieuwbouwproject Wonen aan de Ham, met 21 ruime appartementen en 14 herenhuizen heeft officieel het hoogste punt bereikt. Wethouder Patrick van der Velden onthulde onlangs het hoogste punt van het statige Hamhuis, dat 22,5 meter hoog is.

Duwo opent nieuw Haags studentencomplex Leemanstoren

13 uur 5 min geleden
Niet minder dan 481 studenten kunnen hun nieuwe studio in het pas opgeleverde Haagse studentencomplex Leemanstoren betrekken. Geen verfkwast, geen rol vloerbedekking hoeft hier er aan te pas te komen, want de studio’s zijn volledig gestoffeerd. 

Laatste week: Stem NU op de beste netwerker in het vastgoed

13 uur 12 min geleden
U kunt nog alleen deze week nog op de beste netwerker in de vastgoedsector stemmen. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 blinkt uit met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk? De uitslag is op 4 juni aanstaande, de eerste dag van de PROVADA. Lees verder en stem!

Bouw kan beginnen in Rotterdams Huis van Bewaring en Kapel

13 uur 33 min geleden
In Rotterdam was er vorige week reden voor een feestje. De heipalen voor de 24 appartementen in het nieuw te bouwen gedeelte van Huis van Bewaring (fase 2) zitten inmiddels allemaal in de grond en de funderingswerkzaamheden kunnen starten.

Eerste schetsen voor nieuwbouw Kustrif in Lelystad gepresenteerd

16 uur 57 min geleden
Centrada en de gemeente Lelystad presenteerden onlangs de nieuwbouwplannen in het gebied Kustrif/Zandbank aan omwonenden, die tijdens een inloopavond werden getrakteerd op de voorlopige schetsen.

Nog 9.500 m² beschikbaar voor verhuur in d•Hub Hoofddorp

17 uur 23 min geleden
Internationale cateraar Cirfood Nederland heeft een vijfjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 1.150 m² kantoorruimte in multi-tenant gebouw d•Hub in Hoofddorp. 

EMRO Real Estate benoemt Sanna Selmani tot Senior Business Controller

17 uur 35 min geleden
Vastgoedbelegger en ontwikkelaar EMRO Real Estate heeft Sanna Selmani MSc RC benoemd tot Senior Business Controller. Selmani heeft ruim 12 jaar ervaring als controller en werkte de afgelopen jaren onder andere bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

NSI verkoopt kantoorpand in Arnhem

18 uur 35 min geleden
NSI heeft een kantoorgebouw op de Gelderse Poort in Arnhem-Zuid verkocht aan een particuliere belegger

Transparantie bij verkoop woningen Benjamin S-West in Eindhoven

18 uur 42 min geleden
Vanaf woensdag 22 mei worden de 29 appartementen Benjamin in Strijp-S in Eindhoven via inschrijving verkocht. Hierdoor komen meer particuliere kopers in aanmerking om een woning te kopen en is het aankoopproces volledig transparant.

Transparantie bij verkoop voor woningen Benjamin S-West in Eindhoven

18 uur 42 min geleden
Vanaf woensdag 22 mei worden de 29 appartementen Benjamin in Strijp-S in Eindhoven via inschrijving verkocht. Hierdoor komen meer particuliere kopers in aanmerking om een woning te kopen en is het aankoopproces volledig transparant.

Wordt Matthijs Storm de nieuwe CEO van Wereldhave?

19 uur 2 min geleden
De Raad van Toezicht van Wereldhave N.V. heeft Matthijs Storm (40) genomineerd als nieuwe CEO en managing director van het winkelfonds. Op 9 juli, tijdens een buitengewone vergadering voor aandeelhouders, wordt hierover gestemd. 

Zorgcentrum Zoeterwoude-Dorp maakt plaats voor seniorenhuisvesting

19 uur 16 min geleden
WIJdezorg en Bouwonderneming Stout hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 54 appartementen voor senioren. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van zorgcentrum Emmaus en de Eendrachtsflat aan de Bennebroekweg in Zoeterwoude-Dorp.

Heeft uitspraak Hembrugterrein roet in het eten gegooid voor Haven-Stad?

19 uur 26 min geleden
Nu het bestemmingsplan van het Hembrugterrein vernietigd is door de Raad van State, roept dit de vraag op wat dit betekent voor Haven-Stad, de andere grote nieuwbouwontwikkeling in Amsterdam. Maarten Klaassen van Pact Advocaten zet alles op een rijtje. 

Volgende fase voor herontwikkeling Tilburgse kernwinkelgebied

19 uur 40 min geleden
Het startsein is gegeven voor de bouw van de vernieuwde Emmapassage en Frederikstraat-Zuid als onderdeel van de herontwikkeling van het Tilburgse kernwinkelgebied. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied.

C&W versterkt Retail Huurherzieningenteam

19 uur 49 min geleden
Toon te Gussinklo Ohmann (47) en Frans van der Werf (39) versterken het Retail Huurherzieningenteam. Naast hun functie als taxateur binnen het Valuation & Advisory team, gaan beide professionals een samenwerking aan met het retailteam.

Tilburg is één van de duurzaamste logistieke panden ter wereld rijker

19 uur 56 min geleden
NewLogic III op bedrijvenpark ‘Het Laar’ in Tilburg mag zich het op een na duurzaamste pand van de wereld noemen in de categorie ‘Normal Industrial Building’. Het gasloze logistiek centrum ontwikkelt door Dokvast heeft deze week het BREEAM Outstanding-oplevercertificaat ontvangen met een indrukwekkende eindscore van 99,48%.

Huijsmans: ‘Ontwikkelaars kunnen experimenteren in Delft’

20 uur 59 min geleden
Om de verstedelijkingsopgave te kunnen realiseren roept de gemeente Delft marktpartijen op met haar mee te denken over nieuwe duurzame ontwikkelconcepten. “We willen loskomen van standaard businessmodellen”, vertelt wethouder Martina Huijsmans in VJ.

Kantoor Nova Zembla in Utrecht voor bijna €13 miljoen verkocht aan Fidelity

vr, 17/05/2019 - 06:55
Fidelity International heeft voor het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund het 4.779 m2 grote kantoor aan de Winthontlaan 2 in Utrecht gekocht voor circa €12,8 miljoen. 

Beleggers verdringen zich om eerste groene 1,5% obligatie van Vesteda

vr, 17/05/2019 - 06:31
Maar liefst zes keer werd hij overtekend, de eerste 'groene' obligatie van een woningbelegger. Vesteda debuteert met deze achtjarige 1,5% obligatie waarop €500 miljoen door internationale beleggers is ingeschreven. 

Sebald verkoopt 3.000 m2 retail in Heerlen

vr, 17/05/2019 - 06:04
Namens Royal Properties Retail, heeft Sebald heeft een drietal winkels verkocht in Hoensbroek, gemeente Heerlen. De objecten liggen midden in het kernwinkelgebied. Details over de koper of de koopsom zijn niet genoemd.