Tel:  (+31)020-2442531 (informatielijn)

Vastgoed nieuws

Abonneren op feed Vastgoed nieuws
Bijgewerkt: 2 uur 19 min geleden

Blue Tomato na Utrecht en Amsterdam ook in Den Haag te vinden

8 uur 18 min geleden
Skate-, surf en streetwearmerk Blue Tomato en verhuurder CBRE Global Investors hebben overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst in Den Haag. Blue Tomato huurt ruim 400 m² op de Venestraat 50 in Den Haag.

BPD en Trebbe starten met bouw Buitenoord in Wageningen

8 uur 30 min geleden
Medio oktober zijn gebiedsontwikkelaar BPD en Trebbe gestart met de bouw van het nieuwste deelplan in Wageningen; Buitenoord. In totaal worden gefaseerd in Buitenoord 430 energiezuinige woningen gerealiseerd.

Certitudo Capital en Leaseweb sluiten huurovereenkomst voor 2.500 m2 

8 uur 31 min geleden
Certitudo Capital en Leaseweb hebben per 1 oktober 2020 een huurovereenkomst gesloten voor het kantoorpand aan de Hessenbergweg 95 te Amsterdam-Zuidoost. Het betreft 2.500 m2 kantoorruimte en 63 parkeerplaatsen.

Meeting Center Hercules opent deuren aan Herculesplein in Utrecht

10 uur 4 min geleden
In opdracht van Whitewood wordt eind oktober het Meeting Center Hercules geopend. Het vergadercentrum vormt het hart van de recente transformatie van het centrale entreegebied van het 30.000 m² grote kantoorpand aan het Herculesplein 2-116 te Utrecht, waar ook bezoekers van buitenaf welkom zullen zijn. Lees hier meer over de samenwerking met andere partijen.

RNHB: ‘Nederland houdt behoefte aan veel meer huurwoningen’

11 uur 3 min geleden
RNHB ziet een sterke groei in buy-to-let hypotheken. CEO Ivo Knottnerus en CFRO Richard van Altena zijn niet bezorgd over negatieve sentimenten in die markt. “Buy-to-let wordt door veranderende regelgeving ingewikkelder, maar er bestaat in ons land onverminderd vraag naar meer huurwoningen. En financiering daarvoor.”

Kantoorpand Amersfoort wordt beschermde woonruimte

11 uur 5 min geleden
Begin deze maand heeft de levering plaatsgevonden van Arnhemseweg 14 in Amersfoort. In het pand van circa 2.200 m² waar bijna 18 jaar een notariskantoor was gehuisvest, zal stichting Kwintes 40 wooneenheden voor beschermd wonen ontwikkelen. 

Particuliere belegger koopt kantoorpand Ede

11 uur 16 min geleden
Een particuliere belegger heeft onlangs een kantoorpand aan de Klinkenbergerweg 4 in Ede gekocht. Het pand is circa 460 m² groot en heeft eigen parkeerplaatsen en is op dit moment volledig verhuurd aan Flynth Adviseurs en Accountants.

Bureau Gesit koopt bedrijfspand Beatrixhaven Maastricht

11 uur 41 min geleden
Technisch Bureau Gesit is de nieuwe eigenaar van het bedrijfspand aan de Limmelderweg 4 in Maastricht. Het object is gelegen op het bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht en kent een oppervlakte van circa 450 m² bedrijfsruimte en circa 275 m² kantoorruimte.

Thuiszorgstichting Aafje huurt 3.629 m² kantoorruimte in Rotterdam

11 uur 48 min geleden
In Rotterdam heeft Stichting Aafje Thuiszorg Huizen en Zorghotels een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 3.629 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond t/m de 5e verdieping van het kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 162-178 te Rotterdam.

Vier bedrijfstransacties door Strijbosch Thunnissen in Nijmegen

11 uur 54 min geleden
Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft in Nijmegen onlangs een viertal transacties begeleid. Waaronder een hernieuwde huurovereenkomst van de KPN in winkelcentrum Dukenburg, nieuwe huisvesting voor zoetwaren groothandel Candy Hero, huidpraktijk Aphrodite Clinic en modezaak Temptation Fashion. 

KPN vernieuwt huurovereenkomst winkelcentrum Dukenburg

11 uur 54 min geleden
KPN heeft in Nijmegen een langjarige huurovereenkomst vernieuwd voor een pand aan Zwanenveld 9059. De winkelruimte van 122 m² maakt deel uit van het winkelcentrum Dukenburg, waar zo'n 100 winkels zijn gevestigd, waaronder Hema, BCC, Xenos, Etos, ICI Paris, Scapino, Action en Eye Wish.

Frits Vervoort herbenoemd tot CFO van Vesteda

12 uur 43 min geleden
De Buitengewone Vergadering van Participanten van Vesteda heeft unaniem ingestemd met de herbenoeming van Frits Vervoort als CFO van Vesteda. Vervoort is sinds 2016 CFO bij Vesteda. De tweede termijn gaat in per 1 november 2020 en is voor een periode van vier jaar.

VodafoneZiggo verlengt huur in Leeuwarden

12 uur 47 min geleden
VodafoneZiggo heeft de huur voor de winkelruimte aan de Nieuwestad 160 in Leeuwarden verlengd. Met verhuurder is een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten tegen marktconforme condities. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 160 m2. 

Vraag naar flexibele kantoorruimte stijgt boven niveau van voor Covid-19

12 uur 49 min geleden
De Nederlandse markt voor flexibele kantoren laat positieve tekenen van herstel zien. Zo is het aantal zoekvragen naar flexibele kantoorruimte sinds afgelopen mei sterk toegenomen, en lag in juli en augustus zelfs boven het aantal aanvragen in dezelfde periode vorig jaar (+8%, +44%). Dit blijkt uit onderzoek van flexibele kantoorspecialist Workthere.

Crossbay verwerft logistiek complex in Nieuw-Vennep

13 uur 37 sec geleden
Stevaco Vastgoed B.V./Minerva Development heeft circa 6.900 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Lireweg 15-17 in Nieuw-Vennep verkocht aan Crossbay. Afgelopen jaar heeft de verkoper het object grondig gerenoveerd en daarna langjarig verhuurd aan twee huurders.

Corporate Housing Factory lanceert nieuwe website

14 uur 19 min geleden
Corporate Housing Factory, aanbieder van corporate housing oftewel tijdelijke verblijven voor het zakelijke segment in Nederland, heeft een gloednieuwe website. Deze website dient als boekingsmodule en gids voor de zes panden met serviced apartments in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. 

VolkerWessels gaat fors investeren in productiefaciliteiten MorgenWonen

14 uur 22 min geleden
In 2014 startte VolkerWessels met de bouw van een unieke fabriek die comfortabele en duurzame woningen onder de naam ‘MorgenWonen’ aan de lopende band kon produceren. In zes jaar tijd werden hier maar liefst 2.000 woningen 'samengesteld'. VolkerWessels heeft de industrialisatie smaak te pakken en investeert de komende jaren opnieuw fors in productiefaciliteiten.

De vastgoedmarkt krijgt een eigen marktplaats: VJ Connect

14 uur 30 min geleden
Vastgoedjournaal lanceert een nieuwe dienst: VJ Connect. Hiermee wil Vastgoedjournaal vraag en aanbod op alle vlakken in de vastgoedsector met elkaar bijeenbrengen. Van taxatieopdracht tot technisch onderhoud, van notarisdiensten tot het aanbieden van bouwmaterialen. Plaats nu uw dienst of opdracht kosteloos online en kom snel in contact met de juiste partij!

Jumpsquare neemt trampolineparken over in Kerkrade en Maastricht

14 uur 46 min geleden
Jumpsquare Group heeft een doorstart gerealiseerd voor de twee Spacejump trampolineparken in Kerkrade en Maastricht. Deze overname is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Wyckerveste, de eigenaar en verhuurder van beide locaties. De parken worden voortgezet onder de Jumpsquare-formule.

Landal GreenParks breidt Duitse portfolio verder uit

14 uur 52 min geleden
Ferienpark Marissa wordt de nieuwe vakantiebestemming van Landal GreenParks in Duitsland. Na de toevoeging van Landal Arber vorige maand, wordt dit alweer de twaalfde bestemming van Landal in Duitsland. Daarbij blijft het niet: de vakantieaanbieder verwacht op korte termijn nog meer nieuwe parken te kunnen aankondigen in Duitsland en Nederland.