Tel:  (+31)020-2442531 (informatielijn)

Verhuren

Rentfinder biedt huurwoningen aan van zowel particuliere huurwoning aanbieders als zakelijke woningverhuurders. Heeft u interesse in het verhuren van uw woning via Rentfinder? Dat kan altijd en het is volledig kosteloos! Heeft u een woning die al tijden leeg staat en wilt u die woning snel verhuren? Bij ons gaat dat vast wel lukken!

Wilt u uw woning verhuren?

Bent u eigenaar van een woning en wilt u die voor een lange of kortere tijd verhuren? Dat kan bij Rentfinder helemaal gratis! Of u nu een woning wilt verhuren, een kamer of een garage, neem contact met ons op voor een gratis vermelding en uw woning wordt de zelfde dag nog aangeboden aan enorm veel woningzoekenden.

Als u zich heeft ingeschreven en uw huurwoning wordt bij Rentfinder aangeboden ontvangt u automatisch berichten van mensen die op uw woning hebben gereageerd. Daarbij kunt u zelf bekijken welke mensen het best bij uw woning en eisen passen. U kunt daarna direct contact met hen opnemen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Om uw woning te verhuren via Rentfinder kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bent u makelaar?

Makelaars krijgen bij Rentfinder de mogelijkheid hun aanbod in huurwoningen, kamers, garages of andere huur objecten op onze website te plaatsen. Helemaal kosteloos! Dat betekent dat dagelijks enorm veel mensen uw huurwoningen aanbod kunnen bekijken en er op kunnen reageren.

UIteraard houden wij uw aanbod altijd volledig actueel door een XML-koppeling te verzorgen. Daarmee worden uw woningen direct geïmporteerd naar Rentfinder en hoeft u niet zelf uw aanbod bij te houden. Wilt u meer weten? Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand formulier!

Bent u makelaar en wilt u uw huurwoning aanbod ook op onze website aanbieden? Vul dan onderstaand formulier voor ons in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!